След повече от 4 години: Кубрат Пулев се завръща към спомена за най-големия скандал в кариерата му


След повече от 4 години: Кубрат Пулев се завръща към спомена за най-големия скандал в кариерата му
Снимка: скрийншот

3813 0

След по-малко от месец Кубрат Пулев отново излиза на ринга. След лека промяна в датата и мястото - Кобрата ще се изправи срещу поляка Андржей Вавжик.

Битката ще се състои на 14 декември, вместо на 2-ри, каквато беше по-ранната информация. Промяна има и в мястото, на което ще се бият двамата боксьори. Вместо в Чикаго, Илинойс, или Маями, Флорида, Пулев ще мери сили с 36-годишния Вавжик в Коста Меса, в зала "Хангар" в Калифорния.

Връща се на мястото, където гръмна голям скандал

Както е известно, след победата си над Богдан Дину през март 2019 година в САЩ българският боксьор целуна разголената репортерка, докато тя го разпитваше за боя.

Въпреки че не реагира зле на случилото се първоначално, впоследствие Суши се възползва от постъпката на Кубрат и си докара световна слава. Тя дори се опита да осъди Пулев за сексуален тормоз, но в крайна сметка той беше дисквалифициран за известно време в САЩ и премина курс за това как да не се подлагат жени на сексуален тормоз.

Кобрата не е излизал на ринга в официален мач от лятото на 2022 година, когато загуби от Дерек Чисора в Лондон. А в Полша смятат, че ще е самоубийство за Вавжик да се бие с Кубрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички