Безценно: Мохамед Али в боксов мач на шега с малко детенце (ВИДЕО)


Безценно: Мохамед Али в боксов мач на шега с малко детенце (ВИДЕО)

3346 0

Мохамед Али е един от най-легендарните и обичани боксьори за всички времена. Неслучайно негови изяви и думи отпреди десетки години са тема на разговор и до днес. А в този материал ще ви припомним "най-сладкият боксов мач за всички времена".

През 1980 година Али посещава Индиа. Легендарният боксьор участва в демонстративни сблъсъци в градове като Делхи, Бомбай, Ченай. Бившият министър-председател на Индиа Раджив Ганди е една от основните причини, за да се осъществи това.

Сега в социалните мрежи все по-голяма популярност набират кадри на Али в една от битките му по време на престоя в страната. А тя идва срещу едно малко момченце, което е далеч под респектиращо високият Мохамед Али.

Въпреки това малчуганът съумява да вкара някои добри удари от близко разстояние. Разбира се, не и без помощта на неговия добронамерен опонент. Мохамед Али може да бъде видян как се навежда надолу, преди да окуражи момченцето да го удари няколко пъти.

Това се харесва на малчугана, Али поклаща главата си с усмивка, преди отново да призове своя съперник да го "накаже". Вижте милата постъпка на легендарния боксьор чрез кадрите по-долу в материала.

Мохамед Али оставя трайна следа в кариерите на редица боксьори. Какво обаче е обещанието за отмъщение, което Майк Тайсън дава на Мохамед Али, а след това го спазва (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички