ВИДЕО: Как Кубрат Пулев оцеля след тези 4 ъперкъта на Джошуа?


ВИДЕО: Как Кубрат Пулев оцеля след тези 4 ъперкъта на Джошуа?
Снимка: Gulliver/Getty Images

7688 0

Редица боксови издания вече изразиха мнение, че Кубрат Пулев се е представил много по-добре от очакваното срещу Антъни Джошуа. Кобрата бе нокаутиран в деветия рунд, но британецът определено трябваше да се потруди, за да стигне до него.

Ето какво предстои в кариерата на Пулев след нокаута от Джошуа според боксово издание

Един от рундовете, който впечатли феновете и най-вече заради издържливостта на Кубрат бе седмият. Джошуа отново показа активност на старта на рунда и пласира много точни удари още в първата минута на частта. С прави удари и крошета, но без серии, Ей Джей държеше невероятен контрол върху срещата а 1:30 преди края Джошуа вкара 4 попадения от ъперкът, макар че не попаднаха изцяло в целта.

Атаката беше последвана от точен ляв прав, а с движението си с краката Ей Джей просто не позволяваше на Кобрата да го изненада. До края на рунда шампионът не изпусна битката от контрол и си завоюва рунда, завършвайки с точен ляв прав и пропуск от ъперкът. А какво бе специалното обръщение на Джошуа към нас, българите, вижте тук. А в социалните мрежи веднага се появиха видео от момента:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички