Ако не сте супер фен на Джошуа, то мачът с Такам просто ще ви изгуби времето


Ако не сте супер фен на Джошуа, то мачът с Такам просто ще ви изгуби времето
Снимка: Guliver/GettyImages

1592 0

Цената на парите е различна за всеки. 20 паунда е сума, с която спокойно може да си хванете такси в Англия и да се приберете след среща с приятели, или пък да изкарате приятно в бар, а за някой хора това е бюджетът им за храна за една седмица. 

И за това, ако не сте някой супер фен на Антъни Джошуа, то няма никакъв смисъл да плащате 20 паунда за "Sky Sports Pay-Per-View" довечера. Ако изключим 70-те хиляди на "Принсипалити Стейдиъм" тази вечер, които със сигурност ще създадат прекрасна атмосфера за мача Антъни Джошуа - Карлос Такам, то феновете на бокса ще изгубят едни 20 паунда, ако решат да платят, за да гледат срещата. 

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев. Ветеранът от България, който има само една загуба, и то от Владимир Кличко, щеше да е много по-труден съперник за Джошуа, но със сигурност нямаше да създаде проблем на британеца. По-скоро Пулев бе генерална подготовка за предстоящите мачове на Джошуа с Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър и евентуално Тайсън Фюри.

Пулев обаче получи контузия, а следващия в ранглистата на IBF Карлос Такам получи шанс за изява. Той тренираше за всеки случай и късметът му се усмихна. 

Мегасблъсъкът е тази вечер на стадион "Принсипалити" в Кардиф. Следете срещата Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В Sportlive.bg.

"Мартин Хайнс - "The Independent"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички