Зрителите на Пулев-Букър ще са повече от предварително обявеното


Зрителите на Пулев-Букър ще са повече от предварително обявеното

1462 0

Сериозна посещаемост се очаква да има галавечерта във Фресно, САЩ, в която един срещу друг ще се бият Кубрат Пулев и Райдъл Букър. Според сайта на българите в Калифорния, на събитието, в което основен мач е Джамел Херинг - Ламонт Роуч за титлата на Световната боксова организация в категория суперперо, ще присъстват 20 000 зрители. Следете Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Следете Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Галавечерта ще бъде на стадиона на бейзболния отбор на Фресно - Гризлитата на Фресно. Той се намира на средата между двата големи града на щата, на север от Лос Анджелис и на юг от Сан Франциско.

Мачът между Пулев и Букър ще се излъчва и по ESPN и ще бъде платено събитие. Според сайта nyfights.com, интересът към него е малък. Порталът отбелязва, че това е интересно, предвид факта, че последният мач на българина събра голям интерес. А причината за това е целувката на репортера Джени Суши в интервю след двубоя. Според самия Кубрат, той се намира във формата на живота си. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама