Кубрат Пулев плаши съперниците си: Намирам се във формата на живота си!


Кубрат Пулев плаши съперниците си: Намирам се във формата на живота си!
Снимка: БГНЕС

8007 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев е категоричен, че е много по-добър от предстоящия си опонент Райдъл Букър. Двамата се изправят един срещу друг на 9-и ноември във Фресно пред 11 хиляди души, но пред българина има една интересна опасност - той не е особено добре запознат с уменията на своя опонент.

"Не знам много за Букър, но е достатъчно. Гледал съм два негови мача и мисля, че аз съм много по-добър", коментира Кубрат Пулев пред "boxingscene". Като че ли обаче вниманието му е основно насочено към битката Антъни Джошуа - Анди Руис. 

"Чакам победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Не знам кой ще спечели. Руис е сериозно подготвен, може би ще спечели за втори път", смята Кобрата, който се чувства в прекрасна форма и няма търпение да се върне на ринга.

"Сега имам много опит. Чувствам, че имам много енергия, много съм бърз и силен и се намирам в най-добрата си форма. В бъдеще феновете ще виждат нови, силни победи", категоричен бе 38-годишният боксьор. В същото интервю Пулев отговори и на заканите на Тайсън Фюри (подробности четете в този материал на SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички