Зауерланд дадоха обещание на Кубрат Пулев за световната титла


Зауерланд дадоха обещание на Кубрат Пулев за световната титла
Снимка: БГНЕС

2550 0

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев и неговият лагер се надяват той възможно най-бързо да се възстанови и да се бори за световната титла. Кале Зауерланд - неговият агент, обеща да направи всичко по силите си Кобрата да запази позицията си в IBF и възможно най-скоро българинът да има двубой за световния пояс в тежка категория на федерацията.

"Работим да запазим Кубрат на първо място, но ще знаем повече през следващите дни. Той не е направил нещо нередно – тренираше, направи добър лагер, аз говорих с треньора му Ули Вегнер и той беше много доволен. Трагично е, но това е спорт. И в спорта това се случва. Сега като отбор ще подходим по най-добрия начин. Правили сме го преди, ще го направим отново. Надявам се още тази година да видим Кубрат в много голям мач", категоричен беше Зауерланд пред "Нова телевизия".

"Когато имаш шоу със 70 хиляди зрители, нормално е да се подсигуриш. Аз бих направил същото на мястото на Еди Хърн. Ако има шанс да се боксира за WBO титлата, ще го направи. Нашата цел е не толкова мач с Джошуа, а световна титла. Ще стигнем там, не се тревожете. Ще направим Кубрат световен шампион", допълни Кале Зауерланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички