За какво Анди Руис е похарчил парите от сензационната победа срещу Джошуа?


За какво Анди Руис е похарчил парите от сензационната победа срещу Джошуа?
Снимка: Getty Images/Gulliver

7510 0

Анди Руис сподели как е похарчил спечелените милиони след победата срещу Антъни Джошуа през юни, която го качи на световния връх в тежката категория на бокса. Мексиканецът разкри, че е вложил много пари в автомобили. Смята се, че той е спечелил около 5 млн. паунда за сензационната си победа.

"Да си богат и известен върви доста добре. Понякога може да ми дойде в повечеко, но в крайна сметка именно затова мечтая и съм работил. Най-безумната ми покупка вероятно са всички коли, които съм купил. Купих четири коли - два вида Mercedes G-Wagons, чисто новият Rolls Royce и камион Lamborghini, SUV. Купих също на мама и татко камион… ние се забавлявахме", заяви световният шампион.

Руис сподели още, че възнамерява да направи още една тежка нощ за Джошуа на ринга. "Искам той да е луд и да се люлее на ринга, искам той да покаже такова отношение, защото аз ще бъда спокоен и знам точно какво трябва да направя", допълни той преди реванша между двамата, който е тази вечер. Вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg. А в колко часа трябва двамата да излязат на ринга - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички