ВИДЕО: Припомнете си нокаута, с който Руис свали Джошуа от световния връх

На 1 юни станахме свидетели на една от най-големите сензации в бокса, след като Анди Руис отне световните титли на Антъни Джошуа. Загубата на британеца бе повече от неочаквана, като всички очакваха двубоят да мине безпроблемно за него.

Началото на битката срещу Анди Руис беше по план за вече бившия световен шампион, след като спазваше дистанция с дългите си ръце и подбираше внимателно моментите, в които да отпусне ръката си. Така се стигна до 3-ия рунд, в който Руис се възползва от подценяването на британеца, а след като изпадна в нокдаун рано в 3-ия рунд, Руис буквално прегази Джошуа и на свой ред го прати в два поредни нокдауна в същия рунд. Всичко обаче приключи в рунд №7.

Всички зрелищни битки, които са в картата на бокс спектакъла Антъни Джошуа - Анди Руис

Безспорно вниманието на феновете на световния бокс ще бъде приковано към реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис, който ще се проведе в събота ве...

Първият нокдаун беше предизвикан след контраатака, при която той вкара първо кроше в тила на Джошуа, а след това осъществи страхотна серия от два прави и кроше в главата на съперника - нокдаун №3. Играта беше подновена, но последва нова канонада от 3 удара, която прати Антъни отново в нокдаун. Шампионът се изправи, но беше видимо замаян и нямаше представа какво се случи. Съдията се опита да говори с него, но Джошуа не даваше сигнал, че разбира и мачът беше прекратен с технически нокаут в полза на Руис. Тази вечер, 6 месеца по-късно Джошуа има шанс да върнете световните колани, , а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg. А в колко часа трябва двамата да излязат на ринга - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!