Къде да гледаме изключителния двубой Антъни Джошуа - Андри Руис?

Най-голямото зрелище в световния бокс за последните 6 месеца ще се проведе в Саудитска арабия. Още от 1-и януари, когато феновете станаха свидетели на една от най-големите изненади в историята на спорта, с нетърпение се очаква реваншът между Антъни Джошуа и Анди Руис и най-накрая настъпи часът на този двубой. Британецът се изправя срещу новия шампион на IBF, WBA, WBO в опит да възстанови и репутацията си, и да си върне загубените пояси в Саудитска арабия. 

Oще на кантара вчера се видя, че AJ е обърнал голямо внимание на своята подготовка. Британецът никога не е бил толкова лек, като по този начин се надява да бъде доста по-бърз и пъргав на ринга. В момента той е 107,5 килограма, което с 20 кг. по-малко от съперника му. Световният шампион е 128,4 кг. Изненадата е, че Анди Руис е по-тежък от тогава, въпреки че се появиха много мнения за показана по-добра форма от негова страна. Тогава Джошуа бе 112,4 килограма, докато кантарът показа 121,5 кг за неговия съперник от Мексико.

Кантарът показа голяма разлика: Джошуа никога не е бил толкова лек, а Руис е по-тежък от първия двубой

Официалният кантар преди реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис, показа, че AJ ще влезе в двубоя с най-малкото си тегло досега. Британецът тежи ...

Дълго време се предполагаше, че дуелът между двамата отново ще е в САЩ, където мексиканецът поднесе най-голямата изненада в бокса в последните 10 години, но заради сериозните средства, които двамата ще получат за битката си, тя беше организирана в Саудитска арабия, където Джошуа и Руис ще получат рекордни хонорари. 

Иначе самият двубой ще бъде излъчван в българския ефир за българските фенове на бокса. Боксовата гала вечер започва в 18:00 часа българско време, а самият двубой ще стартира след 22:00 часа. "Диема спорт 2" е каналът, който ще излъчва битката, а ако нямате възможност да гледате, може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!