В САЩ: Следващият мач на Тайсън Фюри е срещу Кубрат Пулев


В САЩ: Следващият мач на Тайсън Фюри е срещу Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

14234 0

Един от най-големите двубои в тежка категория на световния бокс до края на 2019 година е напълно възможно да бъде между "линейния" шампион Тайсън Фюри и българския топ боксьор Кубрат Пулев, пише журналистът на "Sports Illustrated" и "DAZN" Крис Маникс.

Както е известно и двамата боксьори са част от портфолиото на "Top Rank", като компанията промотира сериозно британеца преди потенциалния реванш срещу Дионтей Уайлдър. След като Фюри опустоши Том Шварц в Лас Вегас, следващата му битка трябва да е срещу далеч по-сериозен съперник и именно Кобрата е фаворит за подобен двубой.

"Основният кандидат за следващ съперник на Тайсън Фюри е Кубрат Пулев, казва мой източник. Топ Ранк продължава да изгражда имиджа на Фюри в САЩ преди очаквания реванш срещу Уайлдър. Пулев и Топ Ранк изчакват да видят какво ще реши IBF що се отнася до реванша Руис - Джошуа. Пулев е претендентът на федерацията", написа Крис Маникс след двубоя в Лас Вегас. Какво каза самият Пулев за мач с Тaйсън Фюри четете в тази статия на SportLive.bg.

Реваншът между Фюри и Уайлдър ще се проведе в първата половина на 2020 година, тъй като американецът ще се бие с Луис Ортиз в последния си мач за 2019 година. Междувременно Пулев чака официално решение на IBF дали ще настоява за задължителна защита на колана, или ще остави шанс на Джошуа да си върне титлите срещу Анди Руис

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички