Уникалният "танц" на Фюри и серията от удари, с която разби Шварц (ВИДЕО)


Уникалният "танц" на Фюри и серията от удари, с която разби Шварц (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

23917 0

"Дойдох, видях, победих"! Така боксьорът в тежка категория Тайсън Фюри може да определи дебютния си мач в Лас Вегас. Бившият световен шампион позабавлява публиката с излизането си на ринга срещу Том Шварц, след което нокаутира съперника още във втория рунд и се прибра в къщи.

За никого не е тайна, че Циганския крал обича шоуто, като показа това и на ринга. След като в първия рунд пласира множество крошета в главата на немския си опонент, във втората част Фюри първо се позабавлява, а след това прати Шварц в нокдаун, само за да спечели срещата секунди по-късно.

В хода на втората част Тайсън показа уникалното си движение с торса, което сме свикнали да виждаме в неговите мачове. Той избегна шест последователни удара на опонента си единствено с движение от кръста нагоре, което направо побърка феновете му в залата. След това всичко останало бе като игра за Фюри, който бързо довърши срещата.

След края на срещата пък бившият световен шампион обяви кога ще бъде следващият му мач и кога ще видим дългочакания реванш с Дионтей Уайлдър. Подробности по тези две теми четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички