Тервел към Кобрата: Не бъди прекалено самоуверен срещу Джошуа!


Тервел към Кобрата: Не бъди прекалено самоуверен срещу Джошуа!
Снимка: БГНЕС

5526 0

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, даде своите съвети към Кобрата, които да му помогнат в предстоящия двубой срещу Антъни Джошуа. Британецът и българинът трябва догодина да излязат един срещу друг на ринга в мач за световната титла на IBF.

"Боксът затова е толкова интересен, защото един удар може да промени всичко. На Кобрата бих му казал да не е толкова самоуверен, защото преди да се изправи срещу Джошуа през 2017-а той ми каза: "Знам как ще стане, не се притеснявам. Виждам вариант за победа". Но видяхме на какво е способен Джошуа, не трябва да бъде подценяван не за секунда, а за стотна дори. Кубрат трябва да е по-взискателен към себе си, да е по-самокритичен. Букмейкърите ще дадат предимство на Джошуа като фаворит, но не един фаворит е падал по гръб на земята", отбеляза по-малкият от братя Пулеви пред "Канал 3".

СЕНЗАЦИОННО: ЕКИПЪТ НА КУБРАТ ЩЕ СЕ БОРИ ЗА МАЧ С ДЖОШУА НА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

"Годините са фактор, иначе боксьорите щяха да играят до 50-60 г. Видяхме Поветкин как направи 2-3 хубави рунда и натам Джошуа просто започна да доминира на ринга. Иска ми се възможно най-скоро да се случи такъв мач за Кубрат, за да може да покаже най-доброто от себе си", каза още Тервел.

Запитан дали вярва, че брат му може да спечели световната титла, боксьорът заяви: "Не е изключено в никакъв случай. Кубрат е способен повечето от боксьорите в тежка категория може да ги победи". Какви са плановете на британеца относно близките му мачове четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички