Сензационно: Екипът на Кубрат ще се бори за мач с Джошуа на "Васил Левски"


Сензационно: Екипът на Кубрат ще се бори за мач с Джошуа на "Васил Левски"
Снимка: Getty Images/Guliver

3197 0

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се бият на стадион "Васил Левски" в София. Това е разкри пред вестник "България Днес" съдружникът на Кобрата и съорганизатор на галавечерта в "Арена Армеец" - Джон Уърт, непосредствено след победата над Хюи Фюри в събота вечер.

Бившият адвокат на легендарния Дон Кинг е уверен, че българската страна е способна да спечели търга за организиране на мача срещу колоса в професионалния бокс Еди Хърн, който движи делата на британския боксьор.

ОБЯВЕНО: ЩЕ ИМА ЛИ СКОРО СБЛЪСЪК МЕЖДУ КУБРАТ ПУЛЕВ И АНТЪНИ ДЖОШУА?

"Влизаме в търга. Видяхте как спечелихме четири наддавания за организиране мач на Кубрат (едно от тях беше срещу Еди Хърн - бел. авт.). Искаме да направим мача на стадион, защото залата няма да ни стигне. Все още не е ясно дали това ще бъде следващият мач на Кобрата. Ще натиснем този двубой да се проведе възможно най-скоро, но всичко зависи от Международната боксова федерация", обяви Уърт с предизвикателна усмивка.

Има огромна вероятност Кубрат Пулев да се наложи да изчака следващия мач на Джошуа, който ще се проведе през април. Срещата ще бъде на стадион "Уембли", а вероятният съперник е Дилиън Уайт. Веднага след това на опашката е родният боксьор. Кобрата вече е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация след триумфа в събота вечер. В същото време партньорът на Пулев Ивайло Гоцев обяви кога ще е следващият мач на боксьора ни. Научете повече тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички