Тайсън Фюри участва в Разбиване

Непобеденият боксьор в тежка категория Тайсън Фюри взе участие в шоуто на WWE Разбиване (SmackDown). Шоуто се излъчи от родния град на Циганския крал Манчестър.

Английският боксьор излезе да поздрави сънародниците си в публиката, след което извика на ринга опонента си от първия му и единствен мач засега в WWE Брон Строуман. Двамата си стиснаха ръцете и загатнаха, че в бъдеще евентуално могат да се бият като отбор. Впоследствие обаче двамата гиганти бяха конфронтирани от B-Team („Б“ отборът) – Бо Далас и Къртис Аксел. Фюри и Строуман бързо се справиха с B-Team, като Къртис Аксел дори бе нокаутиран от непобедения боксьор.

След заканата на Тайсън Фюри: Кобрата отвърна на удара

Кубрат Пулев имаше какво да каже на Тайсън Фюри, след като британецът сподели, че е готов да бие българския боксьор навсякъде и по всяко време, и...

Тайсън Фюри наскоро подписа договор с кеч компанията WWE. Въпреки това, на Циганския крал му предстои мач срещу Деонтей Уайлдър, който се очаква да се проведе през февруари следващата година. Преди 10 дни пък Фюри участва в първия си кеч мач в Саудитска Арабия, за който според информации е прибрал около 15 милиона долара. А какво се случи в него, може да прочетете тук.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!