Тайсън Фюри: Уайлдър пропусна шанса си да ме победи, докато бях дебел


Тайсън Фюри: Уайлдър пропусна шанса си да ме победи, докато бях дебел
Снимка: Getty Images/Guliver

4640 0

Тайсън Фюри отвърна на изказването на Дионтей Уайлдър, че се опитва да избегне реванш с него на ринга на 22 февруари. Фюри е на път да се бие в Световната федерация по кеч (WWE) с Брон Строуман в Саудитска Арабия идния четвъртък, като световният шампион на WBC предположи, че той рискува възстановяването си от аркада на окото преди вторият им двубой, след като първият завърши при равенство. Въпреки това, Фюри отвърна в типичен свой стил, казвайки, че Уайлдър е просто раздразнен ще дойде, когато той той е във върхова форма.

„Дионтей не иска да се бие с мен отново. Той знае, че изпусна най-добрия шанс, който някога ще има да ме победи, в първия мач. Щом той не успя да го направи, когато се завърнах след дълъг период извън бокса, с наднормено тегло и извън форма, то той тогава се съмнява дали някога ще успее", започна Тайсън Фюри.

"Той също така осъзнава, че няма как да стане по-добър на 34 – за него нещата ще стават все по-зле и кариерата му ще върви надолу. Да се оттегля? Аз съм роден боец. Абсолютно, моят следващ двубой, след като се позабавлявам в WWE, ще бъде срещу Дионтей през февруари“, изрази увереност британецът.

Междувременно Александър Усик изрази мнение кой е по-тежък съперник - Фюри или Уайлдър (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички