Кечистът Кърт Енгъл осинови момче от България


Кечистът Кърт Енгъл осинови момче от България
Снимка: Guliver/GettyImages

8703 0

Бившият състезател по свободна борба и настоящ кечист Кърт Енгъл си осинови момче от България. По-рано през годината Енгъл и жена му бяха в родината ни, за да финализират документите по осиновяването.

12-кратният световен шампион в света на кеча обясни, че причината с жена му Джиована да основят тийнейджър на 15 години, а не дете в ранна детска възраст е, че обикновено шансовете деца над 10-годишна възраст да бъдат осиновени са по-малки. „ Жена ми искаше да си осиновим малко дете, но откри, че децата над 10 години много рядко биват осиновявани. Затова решихме да се спрем на малко по-голямо момче, за да му дадем шанс“ каза Енгъл.

Момчето е осиновено от Сливен и се казва Джоузеф. Големият проблем пред новия член на семейство Енгъл е, че той не говори английски. Но тъй като процесът по осиновяването продължил 18 месеца, Джоузеф имал достатъчно време да ходи на уроци по английски. Преди няколко дни Енгъл сподели снимка със сина си в профила си в Инстаграм със заглавие „Джоузеф е моят нов спаринг партньор.“

Вижте тази публикация в Instagram.

Joseph is My new training partner. 👍👍👍👍 #itstrue

Публикация, споделена от Kurt Angle (@therealkurtangle) на

Кърт Енгъл приключи състезателната си кариера през април тази година на КечМания 35. В момента той е треньор в най-голямата кеч компания в света WWE. А как приключи първият кеч мач в кариерата на Тайсън Фюри, прочетете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички