Тайсън Фюри: Пулев и Джошуа са двойка п**ки!


Тайсън Фюри: Пулев и Джошуа са двойка п**ки!
Снимка: Getty Images/Guliver

11824 0

Британската боксова звезда Тайсън Фюри нападна Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, които около средата на годината трябва да се изправят един срещу друг на ринга. Фюри оприличи българина и своя сънародник на женски полови органи и заяви, че мачът между тях не би му бил интересен.

"За да бъда честен с вас, Пулев и Джошуа са двойка п**ки, и двамата. Не съм сигурен дали мога да кажа думата "п**ка" по радиото, но какво, по дяволите!", заяви Фюри за радио Sirius XM. Изказването му е интересно на фона на желанието на общия им промоутър с Кобрата - Боб Аръм, да ги изправи един срещу друг в мач за обеднението на всички важни титли в бокса.

"За мен Пулев и Джошуа не е много интересна битка. Искам да гледам само големи двубои и, за съжаление на Пулев, той не е част от сцената, освен ако не е този, който разваля партито. Битките, които искам да видя, са аз срещу Уайлдър, аз срещу Джошуа и Джошуа срещу Уайлдър. Точно така, няма други играчи", отсече британецът. А как по-рано Пулев избухна срещу Фюри вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички