Суперзвезда при най-тежките в бокса очаква Кубрат Пулев в края на 2019 година


Суперзвезда при най-тежките в бокса очаква Кубрат Пулев в края на 2019 година
Снимка: БГНЕС

3554 0

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев вече уреди своята среща за 23 март. Той ще дебютира на американска земя, като в Калифорния ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину в последния бой за вечерта. 

Всички обаче говорят за дългочаканата битка между Кобрата и Антъни Джошуа. Българинът е претендент за титлата на IBF, след като се наложи над Хюи Фюри в София в края на 2018 година. Към момента се счита, че двамата могат да се изправят един срещу друг през октомври или ноември месец тази година.

Изданието "Sport 360" обаче вижда нещата по друг начин - Кубрат Пулев да се изправи срещу също толкова именит съперник в лицето на Тайсън Фюри. Циганския крал подписа договор с промоутърската къща, в която е и българинът. Британецът се завърна с гръм и трясък на ринга в невероятен мач срещу Дионтей Уайлдър, който съдиите обявиха за равен. Всички очакваха да има втора среща между двамата, но за момента такава не е обявена. Хората около Фюри пък работят да му уредят нова среща и за сега е спрягано името на Джоузеф Паркър.

ТАЙСЪН ФЮРИ ПОДПИСА ДОГОВОР С КОЛОСАЛНИ ПРИХОДИ

Ако обаче представителят на Нова Зеландия се откаже от тази среща, промоутърите на Пулев и Фюри - Top Rank ще опитат да уредят среща между двамата. В този момент ще се намеси и екипът на Пулев, който ще трябва да вземе решение дали иска тази среща. Възможно е тя да бъде отказана, тъй като Кобрата ще продължи да чака Антъни Джошуа, за да се бие за световната титла в тежка категория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички