Нов обрат: Богдан Дину размисли, ще се бие срещу Кубрат Пулев


Нов обрат: Богдан Дину размисли, ще се бие срещу Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

1486 0

Само ден, след като Богдан Дину отказа да се бие с Кубрат Пулев, изглежда, че румънецът е променил своето решение и все пак ще излезе срещу Кобрата. Това съобщи мениджърът на Дину - Грег Коен. Това означава, че Кобрата и Дину ще се срещнат в планирания 10-рундов мач на 23 март.

Мястото също вече е уточнено - зала The Hangar в Коста Меса, щата Калифорния, като вубоят ще бъде дебютен за Пулев на американска земя. "След като разговарях с моя съпромоутър Сорин Флореа от King Promotion в Румъния, разбрах, че става по-скоро въпрос за недоразумение, а не че те не искат да се бият. Първо си писахме съобщения, но след това се чухме по телефона и успяхме да се разберем доста бързо. Уведомихме Top Rank и подписахме договора. Дину очаква с нетърпение да се върне в Америка и да се бие с Пулев", заяви Коен, цитиран от ESPN.

"Ако успее да победи Пулев, това ще бъде огромен успех за него. Наясно съм, че са се били при аматьорите. Дину е от Румъния, а Пулев от България. Добре се познават, а Дину е много уверен", допълни още мениджърът на румънския боксьор.

Дину има в кариерата си 18 победи, 14 с нокаут, като се очаква срещата между него и българина да бъде изключително интересна.  От декември месец Кубрат Пулев е част от промоутърската агенция "Top Rank". Той все още няма организиран от тях мач, като именно срещата в Калифорния ще бъде дебютната му.

Съвсем наскоро Кобрата даде интересно интервю, в което разкри с какво би се занимавал, ако не беше бокса. Ето какво сподели българинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички