Стадионът на още един клуб от Висшата лига е конкуренция на Тотнъм за домакин на Пулев - Джошуа


Стадионът на още един клуб от Висшата лига е конкуренция на Тотнъм за домакин на Пулев - Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

1559 0

Все още няма официално потвърждение за двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, като непрестанно се увеличават вариантите къде да се проведе срещата. Именно заради това от щаба на двамата боксьори са поискали и срокът за сделката да бъде удължен.

Според The Sun, освен стадиона на Тотнъм, кандидат за домакин е този и на градския съперник Арсенал - "Емирейтс". Голямото желание на Джошуа е да се бие в родината си, тъй като в последния си мач се би с Анди Руис чак в Саудитска Арабия.

Стадионът на Тотнъм има огромно предимство. Тревата на "Уембли" бе съсипана след мача Джошуа - Александър Поветкин. Тази на "Уайт Харт Лейн" се прибира под трибуните и отдолу има изкуствена, за да могат да се играят и двубои по американски футбол. Това може да се използва и при бокса.

По-рано Хърн заяви, че неговият клиент иска да се бие във Великобритания, което не се е случвало година и четири месеца, но българинът натиска мачът да се проведе там, където ще се изкарат най-много пари. Кобрата не остана длъжен и бързо отговори на обвиненията на промоутъра (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички