Руис: Цял живот съм бил губещ, а сега съм световен шампион


Руис: Цял живот съм бил губещ, а сега съм световен шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

10093 0

Американският боксьор с мексикански произход - Анди Руис, който тази сутрин (българско време) нокаутира звездата на бокса в тежка категория Антъни Джошуа, разкри какви трудности е срещал в професионалната си кариера. Както е известно, Руис се окичи с трите световни титли на Джошуа след успеха в САЩ.

"Аз съм пълен и не много висок, но мълниеносен, заяви Руис, цитиран от "Mundo Deportivo". - Винаги съм бил голямо момче, понякога съм бил много чувствителен по този въпрос. Заради теглото ми трябваше да се боксирам с мъже, наложи ми се да свикна с това, тъй като в моите килограми нямаше други деца. Случвало се е това да ме депресира", допълни той.

"Боксът ми спаси живота. Цял живот съм бил губещ, а сега съм шампион в тежка категория", допълни мексиканецът. Според tvnz.co.nz баща му, който е родом от Мексико, го отвежда във фитнеса, когато Анди е на 6 години. "Ако не беше баща ми, нямаше да съм тук", категоричен е боксьорът, шокирал света. Какво каза непосредствено след мача новият световен шампион вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички