Анди Руис: Благодаря на Бог за успеха, 6 години работя за това


Анди Руис: Благодаря на Бог за успеха, 6 години работя за това
Снимка: Getty Images/Guliver

12198 0

Новият световен шампион в три от четирите категории в бокса - Анди Руис, разкри какво му е дало силата, за да победи звездата в бокса Антъни Джошуа. Два часа по-рано мексиканецът нокаутира британския шампион и му отне трите титли - тези на IBF, WBA и IBO.

"Благодаря на Бога, че ми даде тази победа. Без него това нямаше да е възможно. Сега се чувствам толкова добре! Мечтах за това от шест години, работих упорито за това и сега не мога да повярвам, че осъществих мечтата си. Благодаря на отбора, на Еди Хърн, на баща ми, на цялото семейство. Съвършенството няма граница, скъпа!", заяви Руис след успеха.

"Трябваше да го притисна малко повече, да поработя с торса и главата. Следвах плана на моите треньори. Всичко се получи. Аз съм мексикански воин. В мен тече мексиканска кръв! Говорехте за мексикански стил? Ето какъв е той! Реванш? Разбира се, нямам нищо против. Но сега искам да празнувам. Сътворих история за Мексико тук", допълни боксьорът. Вижте какви условия за реванш са вписани в договора между двамата в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички