Пулев избухна срещу Уайт: Хленчеше като малка к*чка, а накрая ми отказа!


Пулев избухна срещу Уайт: Хленчеше като малка к*чка, а накрая ми отказа!
Снимка: SportLive.bg

9721 0

Големият български боксьор Кубрат Пулев имаше какво да каже на тези, които му отказаха двубой през 2018 година. Както е известно, един след друг като подплашени зайци от битка срещу Кобрата се отказаха Дилиън Уайт и Джарел Милър. Вторият в момента дори се оплаква, че Антъни Джошуа не иска да се бие с него, докато Голямото бебе (прякорът на Милър) все още не се е изправял срещу представител на топ 10.

В интервю за блога за спортни личности "BWtalkingsport" българският представител на най-високо равнище в световния бокс нарече "к*чка" Уайт и се закани, че съвсем скоро ще осъществи мечтата си да стане световен шампион, след като беше попитан дали има какво да каже на боксьорите, които го отбягват. 

"Да, имам какво да кажа! Например Дилиан Уайт отказа да се бие с мен. Хленчеше като "к*чка" и се държеше все едно е голяма работа, но после избяга. Много е интересно, че е пред мен в ранглистата в момента. Същото стана и с Джарел Милър, който също отказа да се бием.

На феновете ми мога да кажа, че много скоро ще се бия за титлата и ще я спечеля. Оценявам и благодаря на всички за невероятно силната подкрепа - тя винаги ме мотивира допълнително", каза още Кобрата.

В същото време самият Кубрат Пулев обяви кога и къде е следващият му двубой (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички