Пулев даде интервю пред сексапилна репортерка, но отказа да я целуне (ВИДЕО)

Най-добрият български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, показа, че е запазил чувството си за хумор, въпреки проблемите, пред които бе изправен през последните месеци. Кобрата даде интервю пред красивата американска репортерка Хелън Йее, но категорично отказа да я целуне, показвайки, че вече е разбрал, че това не е редно след инцидента с друга американска репортерка - Джени Суши.

"Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече", категоричен бе Пулев.

Джени Суши: Ще го видя Аръм, ако някой кървав гигант го целуне без съгласие

Американската "репортерка" Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, остана недоволна от решението на Атлетическата комисия на Калифорния да ...

Припомняме, че наскоро бяха възстановени състезателните права на Кубрат Пулев, което означава, че той може да започне да се подготвя за следващия си мач на ринга. Кобрата коментира световния шампион Анди Руис, който отне поясите на Антъни Джошуа. Българинът е на мнение, че е по-добър боксьор от мексиканеца и може да го победи.

Нов удар за Андреа: Кубрат иска брак и деца със Стелиана?

Новата връзка на Кубрат Пулев - с младата Стелиана Янкова, е повече от сериозна. С неизвестната досега дама от Попово боксьорът е готов дори да с...

"Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът", коментира Кубрат."Руис е много, много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион", добави още той.

Междувременно Пулев заяви в социалните мрежи, че е като "изгладнял звяр" (подробности четете тук).

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!