Пулев даде интервю пред сексапилна репортерка, но отказа да я целуне (ВИДЕО)


Пулев даде интервю пред сексапилна репортерка, но отказа да я целуне (ВИДЕО)
Снимка: Скрийншот от Ютуб

37076 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, показа, че е запазил чувството си за хумор, въпреки проблемите, пред които бе изправен през последните месеци. Кобрата даде интервю пред красивата американска репортерка Хелън Йее, но категорично отказа да я целуне, показвайки, че вече е разбрал, че това не е редно след инцидента с друга американска репортерка - Джени Суши.

"Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече", категоричен бе Пулев.

Припомняме, че наскоро бяха възстановени състезателните права на Кубрат Пулев, което означава, че той може да започне да се подготвя за следващия си мач на ринга. Кобрата коментира световния шампион Анди Руис, който отне поясите на Антъни Джошуа. Българинът е на мнение, че е по-добър боксьор от мексиканеца и може да го победи.

"Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът", коментира Кубрат.



"Руис е много, много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион", добави още той.

Междувременно Пулев заяви в социалните мрежи, че е като "изгладнял звяр" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички