Кобрата: Като изгладнял звяр съм за нови победи!

Като изгладнял звяр съм за нови победи. Това заяви Кубрат Пулев на официалната си страница във Фейсбук, а изказването идва на фона на възстановения му състезателен лиценз, с който Кобрата отново ще може да се боксира свободно.

Припомняме, че лицензът на Кобрата за щата Калифорния бе отнет след скандала с Джени Суши. Комисията, която бе от шест души, гласува единодушно да бъде премахната забраната на Пулев. Така българинът може да се боксира свободно в Калифорния, но при следващо подобно провинение, лицензът му ще бъде отнет доживотно.

Нов удар за Андреа: Кубрат иска брак и деца със Стелиана?

Новата връзка на Кубрат Пулев - с младата Стелиана Янкова, е повече от сериозна. С неизвестната досега дама от Попово боксьорът е готов дори да с...

Последният мач на Кубрат Пулев бе срещу Богдан Дину през март в Калифорния, след който на практика му отнеха лиценза. Кобрата надделя над румънеца след нокаут, с което записа 27-мата си победа на професионалния ринг.

Междувременно стана ясно, че следващият мач на Кубрат Пулев трябва да бъде за световната титла в тежка категория (подробности четете тук).

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!