Пулев: Фюри може да е бъдещето в тежката категория, но първо трябва да мине през мен


Пулев: Фюри може да е бъдещето в тежката категория, но първо трябва да мине през мен
Снимка: Sportlive.bg

3248 0

Кубрат Пулев заяви, че се подготвя на пълни обороти за предстоящия му бой в зала "Арена Армеец" на 27 октомври срещу Хюи Фюри. 23-годишният Фюри има само една загуба в 22-ата си двубоя при професионалистите и се очертава като един от най-сериозните съперници в досегашната кариера на Пулев.

"Тренирам много сериозно за мача с Хюи Фюри на 27 октомври в "Арена Армеец", за да не се изложа пред българската публика". Това обяви Кубрат Пулев на пресконференцията преди сблъсъка, който ще определи съперника на Антъни Джошуа за световната титла на Международната боксова федерация.

"За съжаление година и нещо не играх, но това се случи заради контузия. След възстановяването си бях готов, но заради отказите и правилата не се получи. С моя треньор Ули Вегнер продължаваме да работим".

"Въпреки отказалите се противници успяхме да направим мача в България. Обичам всички хора, но кръвта ми е българска. Противникът е много сериозен, няма нищо общо с предишните съперници, които дойдоха в София. До мача има още 2 месеца, в които ще се подготвя както трябва. Може би Фюри е бъдещето в тежката категория, но първо трябва да мине през мен, което няма как да стане. Имам много опит - над 300 аматьорски мача. Губил съм много пъти, не само от Кличко. Взел съм си поуките", подчерта Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички