Кубрат: Фюри да спре да мечтае, влязъл съм в режим "чудовище"


Кубрат: Фюри да спре да мечтае, влязъл съм в режим "чудовище"
Снимка: БГНЕС

1651 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев предупреди следващия си съперник на ринга - британеца Хюи Фюри, да не мечтае напразно да го победи. Двамата излизат един срещу друг на 27 октомври в София, като залогът е мач срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF.

По-рано Фюри похвали съперника си. "Кубрат Пулев е сериозен противник за позицията на официален претендент за световната титла и трябва да дам най-доброто от себе си, за да го победя", каза той. На свой ред Кобрата го призова да спре да мечтае.

"Фактът, че Хюи се нави да дойде в България, докато повечето отказаха да го сторят, говори много. Наясно съм, че той е много мотивиран, защото победата ще му даде шанс да се бие за световната титла. Но ще го посъветвам да спре да мечтае за това и да се подготви за истинска битка. Вече съм навлязъл в режим "чудовище" и изгарям от жажда да се върна отново на професионалния ринг", заяви българинът пред "Boxing Scene".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички