Боксов специалист съсипа Кобрата и Фюри с коментара си


Боксов специалист съсипа Кобрата и Фюри с коментара си
Снимка: Sportlive.bg

6485 0

В утрешния ден Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще премерят сили в главното събитие на боксовата гала вечер в зала "Арена Армеец" в София. Двамата боксьори ще се срещнат в мач за претендентското място във версията на IBF, а победителят ще трябва да се изправи срещу Антъни Джошуа през следващата година.

Боксовият експерт Скот Крист пък публикува доста остър материал, в който "главно действащо лице" е Кобрата, като и Фюри не е поминат от пиперливата уста на Крист.

"Пулев е боец от втора категория, добър е, но не е от тези, които ще останат в историята. Той е човек, за когото хората няма да си спомнят след 25 години. Тогава просто ще се говори за загубата му от Кличко и нищо повече, освен ако не се случи нещо още по-изненадващо.

КАНТАРЪТ НЕ ЛЪЖЕ: КОБРАТА Е В ОТЛИЧНА ФОРМА И ГО ПОКАЗА

Фюри може да стане по-добър от сега, но може и това да не се случи. Той е още млад за тежката категория, а и не блести с някакви качества. Той обаче има огромно желание да се докаже и иска да бъде истински велик", написа Скот Крист.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички