Отново репортерка и отново едрогърда: Американка потърси Кубрат Пулев за интервю (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Къде на шега, къде насериозно, българската звезда в бокса Кубрат Пулев отново бе потърсен за интервю от американска репортерка. Българинът изгледа на живо победата на Тайсън Фюри над Том Шварц в Лас Вегас, след което към него се приближи американката Мишел Джой Фелпс, които потърси коментара на сънародника ни.

Този път обаче Кобрата бе далеч по-сдържан от предишния път, в който говори пред американска репортерка. Той просто сподели мнението си, след което си тръгна, но без да целува госпожица Фелпс.

Аръм: Суши се държа като гадже на Кубрат, поведението ѝ бе к**венско!

Промоутърът на Кубрат Пулев - легендарният Боб Аръм, най-накрая си каза в прав текст какво мисли за скандала с целунатата от българския боксьор р...

Припомняме, че по-рано тази година Пулев даде интервю на Джени Суши, след което я целуна. От своя страна тя потърси разправа в съда и осъди Кобрата да изкара курс против сексуално посегателство и за сега правата му за бокс са спрени в щата Калифорния.

ГАЛЕРИЯ С ОСЛЕПИТЕЛНАТА МИШЕЛ ДЖОЙ ФЕЛПС ВИЖТЕ В SPORTLIVE.BG

Промоутърът на Кобрата Боб Аръм изрече доста нецензурни думи по адрес на Суши, като дори я нарече к*рва. Какво още каза може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!