Като валяк: Тайсън Фюри прегази Том Шварц за по-малко от два рунда (ВИДЕО)


Като валяк: Тайсън Фюри прегази Том Шварц за по-малко от два рунда (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

42793 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри остава непобеден на ринга. Циганския крал спечели с технически нокаут срещу Том Шварц в Лас Вегас още във втория рунд, с което запази статута си на "линеен" шампион, а по всяка вероятност се превръща и в задължителен претендент за титлата на WBO

В първия рунд британецът пласира 45 удара, голяма част от които намериха целта. Той довърши започнатото в рунд №2, за да постигне своята 28-а победа на професионалния ринг и своя 20-и нокаут при най-тежките.

Очаквано след края на двубоя Тайсън Фюри направи обичайното шоу, като дори изпя любовна песен на своята съпруга Парис Фюри. Освен това хвърли много за

Британският боксьор, който до ден днешен няма загуба в тежка категория, показа невероятна форма и подвижност, с които не остави абсолютно никакви шансове на своя съперник. Нокаутът на Фюри може да видите тук!

I рунд

От началото на мача Тайсън Фюри с атаките срещу Том Шварц. Британецът пускаше леви прави в главата на съперника, част от които попаднаха в целта. Шварц пък отговори с няколко удара в края на рунда в тялото на съперника.

II рунд

Вторият рунд започна с опит за атака от германеца. Това обаче сякаш беше по вкуса на Фюри, който веднага контра атакува с десен ъперкът и серия от леви крошета, с които разкървави носа. Последваха секунди за забавление от страна на Циганския крал, след което той свали веднъж съперника на земята, а след това притисна съперника в ъгъла и съдията Кени Бейлис спря срещата. Победата е за Тайсън Фюри след технически нокаут.

ПРЕДИ ДВУБОЯ

Фюри се завръща на ринга за пръв път след зрелищния двубой срещу Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис, при който двамата завършиха наравно след 12-рундова драма. Заради ремито той не успя да спечели титлата на WBC, но остава непобеден, а единственият топ боксьор, срещу когото не се е изправял, е Антъни Джошуа.

До момента в кариерата си "Краля на ромите" има 28 мача на професионалния ринг, от които 27 победи (19 с нокаут) и 1 равенство. Задачата му в Лас Вегас обаче няма да е никак лека.

Той се изправя срещу Том Шварц, който няма нито едно поражение. Германецът има 24 мача и 24 победи, от които 16 са с нокаут. Досега обаче не се е изправял срещу боксьор от класата на Фюри.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички