Тервел Пулев: Съперникът не беше сериозен, но е подготовка за боя ми в Пловдив

Тервел Пулев бе доволен от постигната победа номер 14. Късно снощи на галавечер в Бергиш Гладбах, Германия, бронзовият медалист от Лондон 2012 нокаутира Кай Курзава още в първия рунд и остава непобеден на профиринга.

"Трудна или лесна... важното е, че е победа. Не бих казал, че е голяма победа. Просто мачът беше важен, за да вляза отново на ринга след контузията, стъпка преди голямата гала в Пловдив срещу сериозен съперник", заяви Тервел на пристигане в България.

ВИДЕО: Бруталната двойна серия на Тервел Пулев, с която прати Курзава в страната на сънищата

Тервел Пулев продължава тоталното си превъзходство над опоненти в полутежка категория, въпреки че са малко тези, които изобщо са имали някакъв ша...

"Не съм мислил за контузията, чувствах се много добре, бях бърз. Имахме дискомфорт от гледна точка на екипировката. Кецове от един, гащета от друг. Важното е, че се справихме. Имаше тръпка, беше по-сладко заради това. Боксьорът не беше кой знае колко сериозен, но е важно, че взехме победата."

През декември Тервел ще се боксира в Пловдив, но съперникът все още не е ясен: "Направени са нужните комуникации с определени боксьори, очакваме да бъде договорено", уточни той.

С победата си по-малкият Пулев вече има 14 успеха (12 от които с нокаут), като победи един от съперниците си с най-добра визитка (38 победи и 9 загуби за Курзава). Повече подробности от срещата на Тервел Пулев четете в тази статия:

 

 

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!