Официално: Обявиха наказанието на Кубрат Пулев за сексуален тормоз


Официално: Обявиха наказанието на Кубрат Пулев за сексуален тормоз
Снимка: Instagram

31223 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев остава с отнет лиценз, но по всяка вероятност за само още два месеца. Това стана ясно след обявеното решение на Атлетическата комисия на Калифорния след изслушването на Кубрат Пулев и Джени Суши, което се проведе днес.

Кобрата ще остане без лиценз поне до 22-и юли, когато отново ще бъде преразгледан неговият случай. Комисията потвърди наказанието от 6 месеца, но то започва от момента на целувката, която се случи на 23-и март март (тоест изтича през септември, ако няма отмяна на въпросното изслушване на 22-и юли). Освен отнетия временно лиценз, Пулев ще трябва да премине през тренировъчен курс за сексуален тормоз и да плати глоба в размер на 2 500 щатски долара.

Решението беше прието единодушно от страна на членовете на Комисията, като беше постановено и, че при повторно подобно нарушение лицензът на Кобрата ще бъде отнет до живот на територията на САЩ Следващото изслушване е на 22-и юли и, ако българинът е изпълнил постановленията на Комисията, би трябвало правата му да бъдат възстановени. Към настоящия момент той няма право да се боксира където и да е на територията на САЩ.

Ако Кубрат Пулев не посети и не завърши успешно курса за сексуален тормоз до 22-и юли, то тогава наказанието ще бъде удължено на 12 месеца, а глобата ще бъде увеличена с още 2 500 щатски долара. В 14-дневен срок той трябва да представи на Комисията къде ще премине през този курс, като условието е да се проведе в САЩ.

За да се бие отново в САЩ, независимо в кой щат, първо ще трябва да потърси Калифорнийската атлетическа комисия за одобрение преди да търси лиценз където и да било другаде. Вижте какво си казаха Кубрат Пулев и Джени Суши по време на изслушването!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички