Обрат: Джошуа води преговори с Усик, мачът с Кубрат Пулев не е сигурен


Обрат: Джошуа води преговори с Усик, мачът с Кубрат Пулев не е сигурен
Снимка: Getty Images/Guliver

5552 0

Ситуацията около Кубрат Пулев и евентуален двубой за световната титла с Антъни Джошуа става все по-заплетена. След като се считаше, че двубоят е на практика договорен, медиите в Англия разпространиха малко по-различна информация.

Както се видя и от публикации в социалните мрежи - Антъни Джошуа се е видял с представители на Олександър Усик на среща, която се е състояла в четвъртък. Двукратният световен шампион е бил заедно със своя промоутър Еди Хърн (който е промоутър и на Усик), неговия мениджър Фреди Кънингам и мениджърът на Усик - Алекс Красюк в хотел в Мейфеър.

След срещата AJ направи нещо доста необичайно за него и публикува публично снимките, за да уведоми, че подобни разговори са се случили.  Докато Хърн публикува: „Още срещи, на които планираме 2020 г.“

Кубрат Пулев се опитва да си осигури трети опит  да спечели световната титла. През 2014 г. той загуби от Владимир Кличко в Хамбург, а през 2017 година уговори мач с Джошуа, но контузи рамото си и това му попречи да излезе на ринга. За последно българинът се би през ноември 2019 година, когато победи американеца Райдъл Букър по точки. А как ще завърши Джошуа - Пулев, според компютърна симулация вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички