Потвърдиха дългоочакваната новина: Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е сигурен


Потвърдиха дългоочакваната новина: Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е сигурен
Снимка: Getty Images/Guliver

4855 0

Новината, която всички българския фенове на бокса очакваха, е потвърдена. Двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще има. Мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев, който разкри, че има подписано споразумение с агента на Джошуа - Еди Хърн, информира Нова телевизия.

"Да, има много сериозно предложение от Саудитска Арабия, но Истанбул е достоен конкурент”, заяви Гоцев. Срокът за договаряне на срещата е 31-и януари, а ако срещата се проведе в турския мегаполис, то боят ще се бъде на "Водафон Арена" - домът на турския футболен колос Бешикташ.

Както е известно, за бой с британската звезда претендираше и претендентът за титлата на WBO Александър Усик. Той обаче изглежда е решил да се бие срещу друг съперник в тежка категория, преди да се изправи срещу шампиона. Според промоутъра му Еди Хърн, следващият му мач вероятно ще е срещу Дерек Чисора.

По-рано специализираното издание за бокс World Boxing News написа, че Антъни Джошуа планира да се бие с Пулев, след което да се изправи срещу победителя от реванша между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Това се очаква да се случи по-късно през лятото на 2020 година. Ако победи и Пулев, и победителя от реванша през февруари, звездата получава възможност да обедини всички значими титли в тежка категория срещу украинеца. А какви са четирите варианта за място на провеждане на мача Джошуа - Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички