Ще ви побият тръпки от думите на Кубрат в новото промо преди боя с Фюри (ВИДЕО)


Ще ви побият тръпки от думите на Кубрат в новото промо преди боя с Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg

5255 0

Остават по-малко от 10 дни до битката между Кубрат Пулев и Хюи Фюри в зала "Арена Армеец". Това ще бъде един от най-тежките съперници за Кобрата, като 37-годишният българин не се е боксирал в официален мач от април миналата година. Тогава той победи американеца Кевин Джонсън пред домашна публика.

В официалния си профил във Facebook Кубрат пусна вдъхновяващ нов промо клип за битката с Фюри, който показва за пореден път голямата мотивация и на двамата за предстоящата битка. 

"Кубрат, аз съм тук в България. В твоя двор съм. Само аз и ти сме, Един от нас ще напусне ринга победител", са думите на Фюри, на които Кобрата не остава длъжен. "Хюи, добре дошъл в България. Земя, пропита с кръв и смели воини. Това е моят дом. Настъпи часът да се изправиш срещу мен. И аз ще победя".

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Иначе стана ясно и как Кубрат води своята подготовка за битката. Той е в олимпийската база “Киенбаум”, която се намира на 40 км от Берлин, като режимът му е напълно аскетичен. Най-добрият ни профи боксьор е в компанията единствено на треньора Ули Вегнер. В програмата на двамата влизат само тренировки и спаринги. Пулев вдига телефона само на най-близките си хора, ляга си рано и става преди изгрев.

Само две седмици преди битката пък Фюри се появи с аркада на окото. От какво вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички