Новият тандем Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев - как, защо и каква е целта?


Новият тандем Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев - как, защо и каква е целта?
Снимка: Sportlive.bg

6228 0

Кубрат Пулев се отърва най-накрая от германската промоутърска агенция "Зауерланд", която дълго време се възползваше от лоялността му и го използваше, за да бъде спасена компанията от фалит. В крайна сметка обаче, Пулев скъса договора си с германците и веднага се насочи към българина Ивайло Гоцев, който е сред топ промоутърите в бокса с неговата агенция "EPIC Sports and Entertainment".

"Не беше трудно да се разберем с Кубрат Пулев. Познаваме се от 17 години и винаги сме поддържали добри отношения - давал съм му съвети, когато ме е търсил, говорили сме преди най-големите му мачове. Имаме дългогодишна връзка", сподели Гоцев, който уреди един от най-големите мачове в кариерата на Кубрат - предстоящият с Фюри. Той не спести и критиките си към "Зауерланд".

"Те не представляваха неговите интереси. Той е човек, който никога не предава своите. Кубрат е много лоялен и това беше причината да е част от "Зауерланд" толкова дълго време", каза Гоцев, който сподели, че такова събитие в България не е правено никога.

"Това, което ни предстои, не е виждано в България. Тервел излиза за европейската титла. Кубрат - знаете какво го очаква при победа над Фюри - Джошуа. Да, Поветкин е добър, харесвам стила му, но не мисля, че може да направи каквото и да е срещу настоящия световен шампион". 

Що се отнася до Зауерланд, самият Пулев също не е останал особено доволен от колаборацията си с германските братя. За това може да четете повече в следващите дни на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички