Кога пускат билетите за зрелището Пулев - Фюри и защо са по-евтини от очакваното


Кога пускат билетите за зрелището Пулев - Фюри и защо са по-евтини от очакваното
Снимка: БГНЕС

3947 0

Месец октомври ще бъде белязан от топ събитието за българския спорт. На 27-и един срещу друг ще се изправят любимецът на българите Кубрат Пулев срещу изгряващата звезда на професионалния бокс Хюи Фюри, а билетите за зрелището ще бъдат пуснати в продажба още от 4-и септември. След полунощ те ще се на разположение на феновете.

Както е известно, цените на билетите започват от 20 лева и достигат до 300 лева, като най-скъпите пропуски са край ринга. Ценовата листа е по-ниска в сравнение с битката на Кобрата срещу Кевин Джонсън, когато организацията на двубоя зависеше от германската компания "Зауерланд". По лично настояване на Кубрат Пулев цените на билетите са по-ниски.

Хюи Фюри със сигуност е далеч по-известно у нас име в сравнение с някогашния претендент за световната титла Кевин Джонсън. Именно желанието на "Зауерланд" да "капитализира" името на Пулев в България е една от големите причини за раздялата между двете страни, научи Sportlive.bg от самия Кубрат Пулев. Повече информация за раздялата между германската промоутърска къща и българския топ боксьор може да четете във вторник в Sportlive.bg. Самите билети ще се разпространяват онлайн на сайта на Eventim, както и на други ключови точки в цялата страна. Очаквайте по-подробна информация във вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички