Ето на какви цени ще са билетите за Пулев-Фюри


Ето на какви цени ще са билетите за Пулев-Фюри
Снимка: БГНЕС

3751 0

Ясни са цените за предстоящия двубой на Кубрат Пулев с Хюи Фюри, който ще се проведе в зала "Арена Армеец" на 27 октомври. Днес двамата боксьори дадоха и първата си съвместна пресконференция. 

"Има по 20 лева, което е цената на едно кино. Дори и пенсионерите могат да присъстват. Някои нямат пари и все се оплакват. Правим всичко това тук, дано хората го оценяват", заяви Кобрата. 

Промоутърът Ивайло Гоцев разкри още, че най-скъпите билети ще струват по 300 лева. "Финансовите параметри? Не е нужно да дискутираме точната цена. Двамата атлети получават много добри суми за този бой. Това ще ги изведе до мач срещу победителя от Поветкин – Джошуа. Билетите са от 20 лв. До 300 лв. Галавечерта ще бъда много интересна. Коко Семерджиев – Спас Генов ще бъде много добър мач. Коко е файтър. Стилян Костов и Йосиф Банов – има гояма вражда между двамата. Има участници от Румъния, Франция и САЩ – разбирате за какво събитие става дума".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички