И Богдан Дину отказа да се бие с Кубрат Пулев


И Богдан Дину отказа да се бие с Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

1576 0

От много време вече се говори, че българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще дебютира на ринга в САЩ. От промоутърската му къща "Top Rank" продължават да настояват, че мач на 23 март 2019 година в Калифорния ще има. За момента шансовете са Кобрата да се бие в "The Hangar" в Коста Меса или в казино "Pechanga" в Темесула.

И след като преговорите с Роберт Хелениус пропаднаха и мач с него няма да има, такива бяха започнати с предишния опонент на Джарел Милър - Богдан Дину. Румънецът е със сериозна визитка, като единственото му поражение е именно от следващия съперник на Антъни Джошуа.

В крайна сметка обаче стана ясно, че и Дину е отказал бой с Кобрата. Румънският боксьор има в кариерата си 18 победи, 14 с нокаут, като се очаквахаше срещата между него и българина да бъде изключително интересна.

ЕТО Я ПРИЧИНАТА ДИНУ ДА ОТКАЖЕ БОЯ С КОБРАТА

Промоутърът на Дину - Грег Коен потвърди за "ESPN", че наистина са се водили преговори между двете промоутърски къщи. В крайна сметка обаче така и не се е стигнало до разбирателство и Дину е отхвърлил предложението.

От декември месец Кубрат Пулев е част от промоутърската агенция "Top Rank". Той все още няма организиран от тях мач, като се очаква именно срещата в Калифорния да бъде дебютната му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички