Неизвестни кадри: Вижте как пращат Джошуа в брутален нокдаун преди години (ВИДЕО)


Неизвестни кадри: Вижте как пращат Джошуа в брутален нокдаун преди години (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

21126 0

Антъни Джошуа е абсолютен хегемон в тежка категория на световния бокс. Той вече има 20 мача зад гърба си, които приключи по идентичен начин - с нокаут. Въпреки че последната му битка срещу Карлос Такам се оказа по-тежка от очакваното, той успя да прекрати мача в 10-ия рунд и напълно заслужено продължава да има само един нокдаун срещу себе си - дошъл в зрелището срещу Владимир Кличко.

В битките на професионалния ринг един от боксьорите, които издържаха най-дълго на ринга срещу Джошуа, беше Дилиън Уайт. Той беше нокаутиран в рунд №7, но всъщност се оказва, че той е един от малкото, които са успявали да пратят световния шампион на WBA, IBF и IBO в нокдаун.

Това се е случило между двамата в мач при аматьорите, докато двамата се надпреварваха за медали на световни първенства и Олимпийски игри. И едно видео в youtube отново набира популярност, след като показва бруталната атака на Уайт, която праща Джошуа на пода. Нокдаунът може да видите след 02:53 от видеото, но категорично трябва да изгледате цялата брутална битка между двамата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички