Макгрегър пожела реванш срещу Мейуедър, но без "модифицирани правила"


Макгрегър пожела реванш срещу Мейуедър, но без "модифицирани правила"
Снимка: Getty Images/Guliver

2758 0

Звездата на ММА Конър Макгрегър изрази желанието си да излезе за мач реванш срещу именития си съперник отпреди година Флойд Мейуедър. Ирландецът даде изявление преди съботния си двубой с Хабиб Нурмагомедов, но не пропусна да коментира и евентуален реванш срещу боксовата звезда.

Близо две години по-късно след последния си ММА сблъсък, Макгрегър отново ще застане в центъра на октагона, за да премери силите си с руснака. През ноември 2016 година ирландецът победи Еди Алварес едва във втория рунд.

През 2017 година обаче Макгрегър реши да се изправи в боксов мач срещу Флойд Мейуедър, който му нанесе тежък удар - най-вече по самочувствието на ирландския боец. Година по-късно, именно преди двубоя с Нурмагомедов, Макгрегър отново заговори за мач с Мейуедър.

"Обмислям няколко опции. Ако на Мейуедър му стиска да дойде да говори с мен за нов двубой, както беше заявил преди, нека го направи и да видим какво ще стане. Имам желанието да се боксирам отново с него. Всичко е в процес на обсъждане", заяви Конър.

Макгрегър подчерта, че не желае да влиза в двубой с "модифицирани правила", а предпочита мачът да бъде определен твърдо - или бокс, или ММА.

"Правилата са ясни. Ако те не искат ММА сблъсък, тогава не искам и да чувам за друго. Мачът трябва да бъде или ММА, или бокс. Ако те искат да проведат двубой с модифицирани правила, предпочитам просто да изляза за нов боксов мач срещу детето", коментира още Макгрегър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички