"Голямото бебе" ли ще бъде следващия опонент на Антъни Джошуа?


"Голямото бебе" ли ще бъде следващия опонент на Антъни Джошуа?
Снимка: Getty Images/Guliver

3283 0

Джарел "голямото бебе" Милър посочи себе си като следващия опонент на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Непобеденият американски боксьор ще бъде потвърден като официален претендент за пояса на WBA, ако успее да победи Томаш Адамек тази седмица.

Голямата цел на "бебето" е да се изправи срещу британския боксьор през следващия април на "Уембли", когато се очаква да излезе Джошуа за следващия си двубой. Световният шампион в тежка категория успя да нанесе 22-рата си поредна победа в своята кариера, нокаутирайки Александър Поветкин преди по-малко от две седмици.

Мениджърът на Милър Дмитри Салита сподели пред "Sky Sports", че е присъствал на двубоя между Джошуа и Поветкин: "Присъствах на боксовия мач, но честно да ви кажа не видях Джошуа да побеждава Милър. Джошуа е лицето на бокса, но наистина не видях в онази вечер той да побеждава Милър."

"Джарел е много здрав физически, но това, с което той се различава, е гъвкавостта и атлетичността, която притежава. Той има лекотата и бързината на малък боксьор в тежка категория, а всъщност е много голям. Той има впечатляващи качества и продуктивни крошета", смята Салита.

"Постоянството, натискът и размерите на Джарел могат да създадат редица проблеми на Джошуа. Милър също така има огромен опит на боксовия ринг извън САЩ. Джарел има страхотната възможност да върне обединената световна титла отново в Ню Йорк", добави още Салита.

Припомняме ви, че Джошуа и Милър влязоха в остра конфронтация през юли, когато британецът обяви официално, че ще се боксира срещу Александър Поветкин. Двамата си отправиха грозни реплики на сцената и се наложи да бъдат разделени, за да няма последствия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички