Макгрегър: Хабиб е със стъклена брадичка, ще го нокаутирам


Макгрегър: Хабиб е със стъклена брадичка, ще го нокаутирам
Снимка: Getty Images/Guliver

3522 0

Конър Макгрегър показа самочувствие преди двубоя си с Хабиб Нурмагомедов тази събота в Лас Вегас. Руснакът ще защитава за първи път титлата си в лека категория на UFC срещу ирландеца и е без загуба в октагона до момента в 26 мача. Макгрегър и Нурмагомедов се изправят един срещу друг в събота вечер в Лас Вегас.

"Ще нокаутирам Хабиб. Надявам се да не е много рано в мача ни, но смятам, че ще го разклатя и след това сваля на земята. Не мисля, че той може да понесе тежки удари. Има стъклена брадичка, не е бил удрян преди от човек като мен“, заяви увереният Макгрегър.

30-годишният ММА-боец е на мнение, че въпреки по-малкото си професионални битки в октагона, е по-опитен от своя съперник. "Не ме интересува дали го побеждавам в словесните битки, а в тези сред октагона. Ще използвам здравите си удари, както и другите оръжия в арсенала ми. Много пъти са ме уморявали в клетката, надявам се той да не се изтощи, тъй като тогава той ще бъде в неизгодна позиция. Нека видим какво ще се случи, когато понесе няколко сериозни удара, защото човек се променя, когато бъде ударен от мен“, завърши ирландецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички