Къде да гледаме мача Антъни Джошуа - Александър Поветкин?


Къде да гледаме мача Антъни Джошуа - Александър Поветкин?
Снимка: Guliver/GettyImages

30927 0

Тази вечер, 22 септември, е резервирана за един от най-интересните двубои в световния бокс в последните години. За първи път от 2016 година насам, британската суперзвезда Антъни Джошуа ще защитава поясите си на световен шампион на WBA, IBF, WBO и IBO срещу друг представител на "съветската" школа - Александър Поветкин.

Безспорният №1 в тежка категория ще се изправи срещу един от малкото боксьори, създали проблеми на Владимир Кличко в 10-годишната му доминация в дивизията. Антъни, който до момента има 21 победи, е записал и 20 нокаута, а едва в последния си мач срещу Джоузеф Паркър изигра пълните 12 рунда.

За втори път в кариерата си Джошуа излиза на "Уембли", след като именно там той нокаутира Кличко през април 2016 година. Днес на емблематичния стадион в Лондон той се надява да повтори упражнението по-рано, но Поветкин има само една загуба в тежка категория и е един от най-издражливите съперници, срещу които британецът се е изправял.

Грандионзата галавечер започва в 20:00 часа българско време, като излъчването в българския ефир се пада на "Диема Спорт 2", която ще се включи пряко в 22:00 часа. Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят Антъни Джошуа - Александър Поветкин НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Междувременно загрейте за мача довечера с трагичната история как 8 грама наркотици можеха да съсипят живота на Антъни Джошуа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички