Страх разтресе лагера на Джошуа и самия боксьор преди мача с Поветкин


Страх разтресе лагера на Джошуа и самия боксьор преди мача с Поветкин
Снимка: Guliver/GettyImages

2239 0

Изненадващо или не, Антъни Джошуа се страхува преди следващата си защита на световната титла в тежка категория на бокса. Както е известно, той е притежател на 4 от 5-те основни пояса в спорта, а на 22-и септември на "Уембли" ще се бие срещу Александър Поветкин. И Еди Хърн е категоричен, че британецът, като много други боксьори преди него, се притеснява да не загуби, защото това ще повлияе сериозно на шампионската му аура.

"Той усеща напрежението. Антъни е световният шампион, най-голямата звезда в световния бокс и една от най-големите спортни звезди в страната. Той не може да излезе на улицата без около него да се струпа тълпа от почитатели и играта стана много сериозна за него. Джошуа знае, че има хора, които ще се молят той да се провали. Затова той се страхува за загубата. Много бойци изпитват същото, особено ако не са били побеждавани до този момент", сподели Хърн по време на последната пресконференция преди Джошуа - Поветкин.

Промоутърът също обясни, че се притеснява за предстоящия двубой. Причината е, че Поветкин е най-добрият боксьор, срещу когото Джошуа се изправя, с изключение на Владимир Кличко.

"Аз самият съм също много притеснен за този двубой. Всички гледат към бъдещето и към потециална среща с Уайлдър през следващата година, но на хартия, като изключим Кличко, това е най-трудната битка в кариерата на Ей Джей.

Поветкин е много добре трениран боксьор. Той е бивш олимпийски златен медалист и има само едно поражение в своята кариера - от Владимир Кличко. Поветкин може да нанася тежки удари, има страхотна брадичка и може да поддържа високо темпо по време на целия мач. А на всичкото отгоре има и повече опит", подчерта британският промоутър.

Иначе Антъни Джошуа направи шокиращо признание за мача с Владимир Кличко - вижте го тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички