Кубрат Пулев заприлича на Флойд Мейуедър


Кубрат Пулев заприлича на Флойд Мейуедър
Снимка: БГНЕС

2886 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев направи интересно разкритие за мача си с Хюи Фюри. В края на октомври Кобрата се поздрави с победа, след като би по точки британеца пред пълната "Арена Армеец" в София.

Софиянецът даде интервю за Канал 3. Там той коментира предстоящия мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, който ще се играе на 1 декември в Лос Анджелис.

"Мога да кажа, че Фюри ще загуби, Уайлдър ще победи, но няма да му е лесно. Тази прогноза не е 100% сигурна. Хората да внимават как залагат. Но определено Уайлдър ще победи според мен. Видяхте и прогнозата между мен и Фюри, и залозите. Много хора заложиха за мен и победиха. И аз включително заложих, и само от залог спечелих към 100 000 лева за мен", каза Кобрата.

Подобна е и техниката на непобеждавания Флойд Мейуедър. Американецът има 50 победи от 50 мача в професионалния бокс, а в голяма част от срещите си е залагал далеч по-крупни суми за своя победа.

В същото време феновете на Кубрат Пулев с нетърпение очакват следващия му мач. Къде и кога ще се бие българина може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички