След заканата на Тайсън Фюри: Кобрата отвърна на удара


След заканата на Тайсън Фюри: Кобрата отвърна на удара
Снимка: БГНЕС

7581 0

Кубрат Пулев имаше какво да каже на Тайсън Фюри, след като британецът сподели, че е готов да бие българския боксьор навсякъде и по всяко време, и то в какъвто и да е стил. Кобрата не остана длъжен на непобедения гигант в тежка категория и на свой ред сподели, че няма никакъв проблем да се изправи срещу него, но едва след като се пребори за мечтата си - да стане световен шампион.

"Тайсън Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде - на улицата, като кечист, че и в ММА двубой. Каквото пожелае той - готов съм! Навсякъде и по всяко време", отсече Пулев в интервю за "boxingscene".

"За мен обаче е най-важно да стана световен шампион. Когато това се случи, тогава ще се бия с Тайсън Фюри. Ако иска даже можем да се бием всеки ден", категоричен бе Кобрата, който е претендент №1 за колана на Международната боксова федерация (IBF).

Този свой статут Пулев ще брани по време на следващия си двубой срещу Райдъл Букър, който ще се проведе пред хиляди зрители във Фресно. Именно този мач може да изстреля Кубрат към мечтания мач за титлата (как ще стане това - вижте в интервюто на Боб Аръм).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички