Кубрат Пулев мисли само за едно след безапелационния успех в САЩ


Кубрат Пулев мисли само за едно след безапелационния успех в САЩ
Снимка: Getty Images/Gulliver

7961 0

Кубрат Пулев беше изключително спокоен и най-вече свеж след битката си срещу Райдъл Букър пред 15 хиляди души във Фресно, САЩ. Българинът надделя над американския си опонент след изиграването на пълните 10 рунда, но не остави никакви съмнения, че е много по-класният боксьор. Единственото, което Букър показа, беше, че може да носи на бой, след като трябваше да понесе над 600 атаки от претендента за световната титла на IBF. 

Спокойствието на Кобрата личеше от интервюто пред ESPN, което даде непосредствено след двубоя. Той сподели, че е далеч по-добре представилият се боксьор и не е имало никакви съмнения какъв ще е крайният изход. 

"Съперникът ми не беше никак лош, за което го поздравявам Контролирах изцяло двубоя и бях много по-добрият боксьор. Уважение за моя противник, но бях доста по-добър от него. Сега очаквам да се бия за световната титла на IBF срещу победителя от битката Антъни Джошуа - Анди Руис", сподели от ринга българският боксьор. 

Очакванията са след реванша между британеца и новия световен шампион през декември да стане ясно кога Пулев ще получи шанс да се бие за титлата и дали изобщо ще е срещу един от двамата - ето и какво каза Еди Хърн по темата в този линк

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички