Кобрата: Показах, че съм на световно ниво, мога да победя и Джошуа, и Руис


Кобрата: Показах, че съм на световно ниво, мога да победя и Джошуа, и Руис

3370 0

Кубрат Пулев бе изключително доволен от успеха, който постигна срещу американеца Райдъл Букър. Българинът победи по точки след единодушно решение на съдиите, а след двубоя показа, че вече в главата му единствено ще е мач за световната титла.

Кобрата е официален претендент и по право трябва се бие с победителя от реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис. Двубоят между тях е на 7 декември. "Контролирах целия мач и бях доста по-добър. На различно ниво съм. Уважение за моя противник, но аз бях доста по-добър.

Показах на всички какво е световното ниво и ще се бия с победителя от Руис - Джошуа. Сега ме чака лек релакс и почивка. След това ще направя подготовка за мача за световната титла. Победителят трябва задължително да се изправи срещу мен. Мога да победя всеки един от двамата", заяви българинът.

Очакванията са след реванша между британеца и новия световен шампион през декември да стане ясно кога Пулев ще получи шанс да се бие за титлата и дали изобщо ще е срещу един от двамата - ето и какво каза Еди Хърн по темата в този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички